H Dodge πούλησε δύο ολοκαίνουργιες Viper το 2023, η Acura πέντε NSX

Σχετικά άρθρα

Η Dodge πούλησε δύο ολοκαίνουργιες Viper το έτος που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, παρότι το τελευταίο αυτοκίνητο βγήκε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Conner Avenue της αμερικάνικης εταιρίας στις 16 Αυγούστου του 2017.

Αυτό μπορεί να παρατηρήσει κανείς εξετάζοντας τα νούμερα πωλήσεων της Dodge για το 2023, όπου φαίνεται ότι μέσα στο προηγούμενο έτος σε ΗΠΑ και Καναδά πουλήθηκαν δύο καινούριες Viper, 6 χρόνια μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου.

Το 2018, η αμερικάνικη εταιρία είχε πουλήσει 19 νέα αυτοκίνητα του αμερικάνικου sport μοντέλου, για να προστεθούν πέντε ακόμα το 2019, ενώ από τέσσερα αυτοκίνητα πουλήθηκαν το 2020 και το 2021, ενώ ένα πουλήθηκε το 2022.

Είναι άγνωστο το πού “κρύβονται” οι Dodge Viper με μηδενικά χιλιόμετρα, καθώς οι ελάχιστες αντιπροσωπείες της εταιρίας, που ίσως έχουν κάποιο απόθεμα, επιλέγουν να μη τα διαφημίζουν.

Αυτό πιθανότατα γίνεται ώστε να ανέβουν οι τιμές τους στην αγορά των μεταχειρισμένων, καθώς συνήθως η ζήτηση για σπορ μοντέλα περιορισμένης παραγωγής αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα μοντέλο που πλέον έχει καταργηθεί.

Επίσης, μέσα στο 2023 πουλήθηκαν και πέντε ολοκαίνουργια Acura NSX, παρότι η παραγωγή του μοντέλου ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2022. Επιπλέον πέρυσι πουλήθηκαν μια Alfa Romeo 4C, 28 Fiat 124 Spider, 1 Jeep Patriot, 4 Chrysler 200, 2 Chrysler Town & Country, 36 Dodge Journey, 27 Dodge Caravan, 16 Fiat 500, 7 Fiat 500L και 3 Dart με το μοντέλο να έχει σταματήσει να κατασκευάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...