Στο σφυρί ένα Acura NSX-T του 1996

Σχετικά άρθρα

Εάν κάποιος θέλει να επενδύσει σήμερα σε ένα αυτοκίνητο προκειμένου σε λίγα χρόνια από σήμερα να βγάλει ένα σημαντικό κέρδος, τότε θα πρέπει να επιλέξει ένα Honda NSX πρώτης γενιάς.

Το αυτοκίνητο το 2013 πουλιόταν κατά μέσο όρο για 42.700 δολάρια, αλλά αυτό το Acura NSX-T αναμένεται να πιάσει τιμή άνω των 100.000 δολαρίων.

Το οδόμετρο στο ιαπωνικό εμβληματικό σπορ αυτοκίνητο αναγράφει ότι έχει διανύσει 17.140 χλμ, με τον 3,2 λίτρων V6 κινητήρα του να αποδίδει 270 άλογα και 285 Nm ροπής και να συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα.

Είναι βαμμένο σε Berlina Black χρώμα, έχει μπεζ δερμάτινες επενδύσεις και είναι είναι ένα από τα μόλις 49 NSX-T που κατασκευάστηκαν το 1996 με αυτή τη διαμόρφωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...