Αρχική Motorsports Formula 1 O Hamilton επιβεβαίωσε ότι ηχογραφεί μουσική με τον ράπερ Drake, κάνει γρήγορη βόλτα σε βρεγμένη πίστα YouTuber

O Hamilton επιβεβαίωσε ότι ηχογραφεί μουσική με τον ράπερ Drake, κάνει γρήγορη βόλτα σε βρεγμένη πίστα YouTuber

25
O Hamilton επιβεβαίωσε ότι ηχογραφεί μουσική με τον ράπερ Drake, κάνει γρήγορη βόλτα σε βρεγμένη πίστα YouTuber

487773

O gamer και YouTuber, Ali A, που “βγάζει το ψωμί” του παίζοντας παιχνίδια (κυρίως Call of Duty) και ανεβάζει τα video στη δημοφιλέστατη πλατφόρμα, επισκέφτηκε την ιστορική πίστα του Brooklands, στη πόλη Weybridge της Αγγλίας, όπου η γερμανική εταιρία έχει ανοίξει το Mercedes-Benz World. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Lewis Hamilton και να καθίσει στο κάθισμα του συνοδηγού, με τον Βρετανό δις πρωταθλητή της Formula 1 να οδηγάει στη βροχερή πίστα μία E63 AMG.

O 22-χρονος Alastair Aiken, όπως είναι το κανονικό όνομα του, και δεν θα σε παρεξηγήσω αν δεν τον ξέρεις γιατί και εμένα προσωπικά μου ήταν εντελώς άγνωστος πριν από αυτό το video, και δε μπορώ να πω ότι σχημάτισα και την καλύτερη εντύπωση μετά από αυτό. Άσχετα, όμως, τι νομίζω εγώ, στο κανάλι του, όπου αρχικά είχε το όνομα Matroixll έχει σχεδόν 6,7 εκατ. συνδρομητές και τα videos πάνω από 1.5 δις views.

_85442559_getty_hamilton

Επίσης, ο Lewis Hamilton έχει προσπαθήσει επανειλημμένως στο παρελθόν να αποδείξει ότι εκτός από πολύ καλές οδηγικές ικανότητες, είναι εξίσου καλός και στο τραγούδι, και πιο συγκεκριμένα στη rap μουσική. Ο οδηγός της Mercedes λέγεται ότι μπήκε σε στούντιο ηχογράφησης με τον ράπερ Drake για την ηχογράφηση ενός κομματιού και περαιτέρω συνεργασίας.

Προηγούμενο άρθρο Η Audi δωρίζει 1 εκατ. ευρώ για τους πρόσφυγες
Επόμενο άρθρο Spy Photos: Audi A5 Coupe στο Nürburgring
Μέχρι χθες με ήξερες ως gazokiller...παρατσούκλι που μεταφράστηκε από το προσωνύμιο "γκαζοφονιά" που μου έδωσε ο πατέρας μου σε μικρή ηλικία ύστερα ένός "ατυχούς" γεγονότος. Υπέρμαχος και λάτρης της πισωκίνησης και του μηχανικού "συμπλέκτη", εχω γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και θα συνεχίσω, όντας υπεύθυνος για τα test drive. Η οδήγηση είναι προσωπική απόλαυση...καθώς ξεχνιέμαι και νοερά ταξιδεύω σε όλη τη γη, με το κάθισμα του οδηγού να είναι το δεύτερο μου σπίτι. Το αυτοκίνητο και η Nutella είναι οι δύο μεγαλύτερες υλικές αγάπες της ζωής μου!