Πάρτι και ποτά προκάλεσαν το ατύχημα του Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Πολύ κακή αποδεικνύεται η εβδομάδα που διανύουμε για τον Lewis Hamilton. Τα πάντα έχουν κριθεί όσον αφορά την υπόθεση τίτλος, αλλά μετά από αυτό, ο Βρετανός έχει πάρει την κάτω βόλτα. Το ατύχημα που είχε στο Μονακό με την Pagani Zonda 760 LH έγινε θέμα σε όλο το Διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ό,τι έγινε.

Μετά από αυτό, ο 30χρονος είδε σήμερα τον Nico Rosberg να του παίρνει για 5η συνεχόμενη φορά την pole position, έτσι η κακή του διάθεση -και ο χαρακτήρας του- δεν του επέτρεψε να εμφανιστεί για την καθιερωμένη φωτογραφία των τριών πρώτων μετά από τις κατατακτήριες, λέγοντας πως αυτός είναι ο φετινός νικητής και pole positions.

Τι ήταν, όμως, αυτό που προκάλεσε το ατύχημα;  Σύμφωνα με τον ίδιο τον Hamilton, η κακή εβδομάδα που είχε μετά από το Μεξικό, με πολλά πάρτι και πολύ πιοτό, αλλά και η έλλειψη ύπνου είχαν σαν αποτέλεσμα χτυπήσει τρία αυτοκίνητα και να διαλύσει το εκπληκτικό δημιούργημα της ιταλικής εταιρείας.

Ήταν αποτέλεσμα πολλών πάρτι και όχι ξεκούρασης των τελευταίων 10 ημερών. Είμαι λίγο στις κακές μου. Δεν έχω σταματήσει και προσπαθώ ταυτόχρονα να γυμνάζομαι, ενώ δεν κοιμόμουν. Δεν είμαι τόσο άσχημα όσο φαίνεται, αλλά ειλικρινά νιώθω πολύ καλύτερα. Τις τελευταίες δύο ημέρες έχω κοιμηθεί όλη τη μέρα. Δεν μπορούσα να πιστεύω ότι κοιμήθηκα τόσο, κοιμήθηκα και στην πτήση, αλλά ανησυχούσα μήπως δεν κοιμηθώ.

Συνήθως κοιμάμαι 4 ή 5 ώρες, αλλά, όταν κάνεις προπόνηση, χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο από αυτό. Γενικά είμαι ένα πραγματικά ενεργό άτομο, αλλά τη βδομάδα μετά από το Μεξικό υπήρξαν πολλά πάρτι και πολύ ποτό και πραγματικά το ένιωσα.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...