Αρχική Γενικές Κατηγορίες Trends Μοτοσικλετιστής αποζημιώθηκε με 180.000 δολάρια εξαιτίας υπερβάλλουσας βίας από αστυνομικό

Μοτοσικλετιστής αποζημιώθηκε με 180.000 δολάρια εξαιτίας υπερβάλλουσας βίας από αστυνομικό

22
Μοτοσικλετιστής αποζημιώθηκε με 180.000 δολάρια εξαιτίας υπερβάλλουσας βίας από αστυνομικό

Dashcam Captures Oregon Cop Violently Kicking Motorcyclist AJ+

Τον Αύγουστο του 2012 ο Justin Wilkens έτρεχε με την μηχανή του και πέρασε μπροστά από τον αστυνόμο Rob Edwards, ο οποίος οδηγούσε ένα περιπολικό χωρίς διακριτικά. Το όργανο της τάξης ξεκίνησε να κυνηγάει τον μοτοσικλετιστή και να καταφέρει να τον πιάσει σε μια διασταύρωση, με τη βοήθεια και του φωτεινού σηματοδότη. Ο Edwards τον πλησίασε με το περιπολικό και αυτό τον χτύπησε, τον έριξε κάτω. Αμέσως μετά ο αστυνόμος βγήκε από το αυτοκίνητο και κλώτσησε τον Wilkens στο στήθος.

Γι’αυτή ακριβώς την ενέργεια του ο Edwards κατηγορήθηκε, με τον αναβάτη να καταφέρνει να κερδίσει από το δικαστήριο αποζημίωση ύψους $180.000 (€166.000) με την πρόφαση ότι του ασκήθηκε υπερβάλλουσα βία. Ο Wilkens από το περιστατικό αποκόμισε ένα ραγισμένο πλευρό και σπασμένη κλείδα, με τον ίδιο να αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά χαρούμενος με την απόφαση.

Προηγούμενο άρθρο Spy Video: Ακόμα ένα της Mercedes CLA Shooting Brake facelift
Επόμενο άρθρο Τα αξεσουάρ του Nissan NP300 Navara
Μέχρι χθες με ήξερες ως gazokiller...παρατσούκλι που μεταφράστηκε από το προσωνύμιο "γκαζοφονιά" που μου έδωσε ο πατέρας μου σε μικρή ηλικία ύστερα ένός "ατυχούς" γεγονότος. Υπέρμαχος και λάτρης της πισωκίνησης και του μηχανικού "συμπλέκτη", εχω γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και θα συνεχίσω, όντας υπεύθυνος για τα test drive. Η οδήγηση είναι προσωπική απόλαυση...καθώς ξεχνιέμαι και νοερά ταξιδεύω σε όλη τη γη, με το κάθισμα του οδηγού να είναι το δεύτερο μου σπίτι. Το αυτοκίνητο και η Nutella είναι οι δύο μεγαλύτερες υλικές αγάπες της ζωής μου!