Mercedes: Στην Μελβούρνη θα υπάρχει ισότητα κινητήρων για τους πελάτες μας

Σχετικά άρθρα

21

Μόλις σήμερα είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της W07, του μονοθεσίου με το οποίο η Mercedes θα προσπαθήσει να κρατήσει τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών στην Formula 1. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο νέος κινητήρας των Γερμανών αποδίδει περισσότερα από 900 άλογα, με τον επικεφαλής κινητήρα, Andy Cowell, να αναφέρει εξέλιξη και σημαντικά κέρδη σε όλους τους τομείς του power unit.

32 μάρκες είναι αρκετές, έτσι δεν χρειάστηκε να περιοριστούμε στην ανάπτυξη σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή. Οτιδήποτε θα μπορούσε να αποφέρει μια αξιοπρεπή βελτίωση της αποτελεσματικότητας -και ως εκ τούτου μια αξιοπρεπή βελτίωση των επιδόσεων- έχει εξερευνηθεί και τώρα εργαζόμαστε για να βεβαιωθούμε ότι το πακέτο μας είναι αρκετά αξιόπιστο για την Μελβούρνη.

Πέρυσι η Mercedes παρουσίασε ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων του κινητήρα, για την Μόντσα, όμως οι ομάδες που προμηθεύονταν κινητήρες από εκείνη (Williams, Force India, Lotus), δεν είχαν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουν. Φέτος αυτό θα αλλάξει, με τον Cowell να δηλώνει πως το spec που θα έχει στη διάθεσή της η εργοστασιακή ομάδα στην Μελβούρνη, θα βρίσκεται και στα μονοθέσια των πελατών.

Όλοι οι πελάτες μας θα έχουν ένα βελτιωμένο πακέτο, με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με της εργοστασιακής ομάδας. Και τα οκτώ μονοθέσια που κινούνται με κινητήρες Mercedes, θα έχουν ακριβώς το ίδιο υλικό και την ίδια απόδοση στην Μελβούρνη, κάτι που πρόκειται να είναι ένα καλό βήμα για όλες (τις ομάδες).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...