Spy Photos: To KIA GT δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Kia_GT_12

Έχουν περάσει δύο μήνες από τη στιγμή που είδαμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Kia GT, και σήμερα βλέπουμε το κορεάτικο μοντέλο, σε αρκετά καλύτερες, να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στη πίστα του Nurburgring.

Από αυτές είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η έκδοση παραγωγής του Kia GT Concept που είδαμε στην Έκθεση Φρανκφούρτης το 2011, θα έχει το σχήμα ενός τετράθυρου coupe αμαξώματος, στα πρότυπα των BMW Σειράς 4 Gran Coupe και Audi A5 Sportback.

Το μοντέλο είναι αρκετά πιθανό να ονομαστεί Stinger, με την παρουσίαση του να αναμένεται να γίνει στο τρίτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς, παρότι οι τελευταίες φήμες έλεγαν για το 2020.

Spy_Photos_Kia_GT_02

Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να μοιράζεται την πλατφόρμα του νέου Genesis G70, το οποίο είδαμε σαν concept στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Θα είναι πισωκίνητο και μηχανικά λέγεται ότι θα κινείται από έναν turbo V6 3,3 λίτρων κινητήρα απόδοσης 362 ίππων και 510 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, και από έναν 3.3-λίτρων V6 311 ίππων και 400 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη θα υπάρχουν διαθέσιμοι τόσο κινητήρες diesel όσο και κινητήρες μικρότερης χωρητικότητας. Μαζί με αυτόν, θα εξοπλίζεται και διάφορους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες, τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, ενώ δεν αποκλείεται η γκάμα του GT να περιλαμβάνει και μία καυτή έκδοση που θα κινείται από κάποιον V8 κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...