Ενοχλημένος ο Ricciardo από τις κατατακτήριες

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Οι σημερινές κατατακτήριες ήταν αρκετά θετικές για τη Red Bull Racing. Παρόλο που η αυστριακή ομάδα δεν μπορούσε να πλησιάσει τη Mercedes, ήταν ταχύτερη από τη Ferrari, έτσι κλείδωσε τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα. Αυτό, όμως, δε θα πρέπει να σημαίνει πως όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι.

Ο Daniel Ricciardo έχει συνηθίσει να βλέπει το όνομά του μπροστά από αυτό του team-mate του, αλλά σήμερα αναγκάστηκε να δει την πλάτη του Max Verstappen. Ο μικρός ήταν ταχύτερος σε όλη τη διάρκεια των κατατακτήριων και ήταν αυτός που βρέθηκε πίσω από τις Mercedes, αφήνοντας δυσαρεστημένο τον Ricciardo, ο οποίος στοχεύει στην τρίτη θέση αύριο, πιστεύοντας πως το σενάριο αυτό είναι αρκετά πιθανό.

Ναι, είναι η πρώτη φορά φέτος και πολύ κακό όταν σε νικάει κάποιος σε οποιαδήποτε περίπτωση. Θα ήθελες να έχεις μία τέλεια σεζόν, αλλά χάσαμε λίγο εδώ κι εκεί. Νόμιζα ότι το μονοθέσιο είναι αρκετά καλό στις γρήγορες στροφές, είχα αυτοπεποίθηση και μόνο στο τελευταίο chicane θα μπορούσα να περάσω πιο καθαρά. Αυτή ήταν η Αχίλλειος Πτέρνα μου σήμερα. Είναι δύσκολο όταν ο άνεμος αλλάζει συνεχώς, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Ένα λάθος μπορεί να είναι πολύ δαπανηρό.

Πραγματικά, δεν πήρα το 100% σήμερα. Οι βαθμοί είναι αύριο, θα προσπαθήσω να πάρω το μέγιστο και να ανέβω στο βάθρο. Τα μάτια μου είναι εκεί. Η Mercedes δείχνει πολύ γρήγορη -είναι εντυπωσιακό να κάνει κάτω από 1:30- και δεν είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Νομίζω ότι η Ferrari μάς προϊδέασε για τον αγώνα, αλλά η τρίτη θέση είναι εκεί.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...