Νέα φωτογραφία από το εσωτερικό του Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

tesla-model-3

Η Tesla παρουσίασε τον Απρίλιο το Model 3 σε πρωτότυπη μορφή και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει περίπου 400.000 αγοραστές να το παραγγείλουν. Από τότε μέχρι σήμερα, ακούμε πολλά  για το μοντέλο που θα κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους στα τέλη του επόμενου χρόνου, όπως και το ότι θα έχει αρκετές αλλαγές στην σχεδίαση του.

Σήμερα δημοσιεύτηκε η παραπάνω φωτογραφία στο Instagram, η οποία φυσικά κατέβηκε αργότερα αλλά ήταν αρκετό για να καταφέρει να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως βλέπεις και εσύ, δείχνει το εσωτερικό ενός Model 3 να κινείται στους δρόμους για πρώτη φορά και εικόνα είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο που έχουμε δει.

Tesla Model 3 (12)

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε από δηλώσεις του Elon Musk, ότι το εσωτερικό του Model 3 θα είναι “δραματικά” διαφορετικό σε σχέση με το πρωτότυπο, με το τετράγωνο τιμόνι να μην φτάνει στην παραγωγή και ότι το σύστημα οδήγησης θα μοιάζει με “διαστημόπλοιο”. Από την φωτογραφία δεν μπορούμε να συμπεράνουμε και πολλά, αλλά για την ώρα η Tesla δοκιμάζει το Model 3 με το το εσωτερικό που ήδη έχει παρουσιάσει. Κυρίαρχο ρόλο παίζει η τεράστια οθόνη αφής που από εκεί θα χειρίζεται ο οδηγός όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου, ενώ σαν κλασσικό Tesla θα έχει ελάχιστα κουμπιά ή διακόπτες.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την Tesla για να δούμε αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πραγματική και πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής του νέου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 510 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...