Η νέα Chevrolet Camaro ZL1 στα 0-280 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

camaro-zl1

Οι προτάσεις από τις ΗΠΑ για γρήγορο αυτοκίνητο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες είναι αρκετές και αξιόλογες. Μάλιστα, οι χαμηλές τιμές κάνουν το δέλεαρ ακόμα μεγαλύτερο, γιατί δεν είναι και λίγο να αποκτάς 659 άλογα με κάτι παραπάνω από $60.000! Η πρόταση αυτή έρχεται από τη Chevrolet και αφορά το νέα Camaro ZL1, το οποίο αποκτάς αν αποχωριστείς $61.000.

Τι παίρνεις; Ένα πανέμορφο σύγχρονο muscle car, που έχει κάτω από το καπό έναν κομπρεσοράτο V8 κινητήρα, 6,2 λίτρων, με την απόδοση να είναι στα 659 άλογα και 881 N·m ροπής! Μάλιστα, έχεις την επιλογή ανάμεσα σε ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και σ’ ένα 6τάχυτο χειροκίνητο.

Η Hennessey πήρε στις εγκαταστάσεις της το νέο Camaro ZL1 και θέλησε να κάνει μερικές μετρήσεις προτού το βελτιώσει. Πίσω από το τιμόνι κάθεται ο John Hennessey, για να κολλήσει το γκάζι στο πάτωμα μέχρι τα 278 χλμ/ώρα, δίχως μάλιστα να χρειάζεται να βάλει την 6η ταχύτητα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...