Μπορεί σιγά σιγά να μπαίνουμε στους ρυθμούς της άνοιξης με τον καιρό να γλυκαίνει, ωστόσο ορισμένες περιπέτειες του χειμώνα έχουν βιδωθεί στα μυαλά κάποιον από εμάς.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την απεικόνιση του ταξιδιού των Stanislav Cociorva και Ecaterina Cernei ή αλλιώς τα πρόσωπα πίσω από την Neat Graphics, οι οποίοι διένυσαν παρέα με μια BMW X6 M50d περίπου 2.500 χλμ στους δρόμους της Ρουμανίας απαθανατίζοντας στον φακό πανέμορφα τοπία και διάσημα αξιοθέατα της χώρας, όλα τους καλυμμένα με χιόνι.

Οι συνθήκες διεξαγωγής των γυρισμάτων ήταν ιδιαίτερα αντίξοες με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από τους -20 βαθμούς Κελσίου και κάτω και τους δρόμους να καλύπτονται από χιόνι και πάγο και εκεί είναι που ο ρόλος της BMW X6 ήταν καθοριστικός, εφόσον όπως λένε οι ίδιοι, το αυτοκίνητο φάνηκε αντάξιο των προσδοκιών, αποδεικνύοντας πως το μεγάλο SUV των Γερμανών δεν είναι μόνο για φιγούρα  .

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας ήταν ο καιρός, συγκεκριμένα οι ορεινές διαδρομές που καλύπτονταν από χιόνι και πάγο. Η BMW X6 M50d δεν είναι μόνο μια επική παρουσία στην ταινία, χάρις αυτήν καταφέραμε να φτάσουμε σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς συμβιβασμούς, ενώ ανεξαρτήτως δρόμου και καιρικών συνθηκών καταφέρναμε να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Το video γυρίστηκε σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων σε 10 διαφορετικές τοποθεσίες εντός των οποίων περιλαμβάνονται το Κάστρο Μπραν (ή αλλιώς το Κάστρο του Κόμη Δράκουλα) και η ορεινή διαδρομή Transfagarasan την οποία ο Jeremy Clarkson είχε αποκαλέσει ως την ομορφότερη διαδρομή του κόσμου.