Η Lamborghini, όπως κάθε άλλη μάρκα της κατηγορίας της, προσφέρει το πρόγραμμα παραμετροποίησης Ad Personam, μέσω του οποίου οι πελάτες της μπορούν να δημιουργήσουν μια Huracan και μια Aventador S σύμφωνα με τα δικά τους θέλω.

Η ιταλική εταιρία έκανε γνωστό πως το 60% των νέων ιδιοκτήτων της, παραμετροποιούν τα οχήματά τους. Γι’αυτό, στο περιθώριο του Pebble Beach το περασμένο Σαββατοκύριακο παρουσίασε τρεις μοναδικές δημιουργίες του τμήματος Ad Personam.

H Aventador S είναι βαμμένη στο πορτοκαλί χρώμα, έχοντας carbon οροφή και ματ ζάντες τιτανίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες Nero Ade και Alcantara επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές.

Η Huracan Performante είναι βαμμένη στο βαθύ πράσινο χρώμα Verde Hydra, φορά χάλκινες ζάντες, ενώ χάλκινες λεπτομέρειες υπάρχουν και στον μπροστά προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, όπως επίσης και χάλκινες λεπτομέρειες. Τέλος, η Lamborghini Huracan Spyder έχει βαφτεί στο λευκό χρώμα Grigio Astarte με μαύρες γυαλιστερές ζάντες, Nero Ade δερμάτινες επενδύσεις με Terra Emilia καφέ λεπτομέρειες.