Πόσα θα έδινες για μια “μαμά” Toyota Supra του 1994, με μόλις 9.199 χλμ. [Mega gallery]

Σχετικά άρθρα

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορες “χρυσές ευκαιρίες”, όπως ένα Nissan Skyline GT-R R34 του 1999 με μόλις 85 χλμ στο οδόμετρο ή μια Toyota Supra του 1990 με μόλις 150 χλμ.

Η συγκεκριμένη Supra μπορεί να μην έχει τόσο λίγα χλμ., αλλά από το 1994 που αγοράστηκε την είχε στην κατοχή της ένας ιδιοκτήτης, έχοντας διανύσει 9.199 χλμ., και το κυριότερο είναι εντελώς “μαμά”.

Η κατάσταση της είναι άριστη καλή,και είναι πραγματικά εξαιρετικά σπάνιο το να βρεις μια Supra που να μην έχει αλλαχτεί τίποτα από την εργοστασιακή της μορφή, καθώς η πλειοψηφία των ιδιοκτητών βάζουν το χεράκι τους στον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo 2JZ, απόδοσης 280 ίππων.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει είναι 60.000 δολάρια, και απομένουν 5 ημέρες για να λήξει η δημοπρασία. Σύμφωνα με τα έγγραφα του μοναδικού ιδιοκτήτη, η τιμή αγοράς της το 1994 ήταν 47.795 δολάρια. Υπολογίζοντας τον πληθωρισμό με σημερινά χρήματα θα κόστιζε 80.822 δολάρια.

Φωτογραφίες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...