Πωλείται ένα Nissan Skyline GT-R R34 του 1999 με μόλις 85 χλμ στο οδόμετρο

Σχετικά άρθρα

Έχουμε δει αρκετά SuperCars να πωλούνται με ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ τους. Όμως αυτό που δε θα περιμέναμε είναι ένα Nissan Skyline GT-R R34 του 1999. Το συγκεκριμένο δεξιοτίμονο αυτοκίνητο βρίσκεται σε μια αντιπροσωπεία στο Pleasanton της California των ΗΠΑ. και είναι πραγματικά λες και βγήκε από το εργοστάσιο της Ιαπωνικής εταιρίας μιας και έχει καλύψει συνολικά μόλις 85 χιλιόμετρα.

Φοράει έναν 6-κύλινδρο σε σειρά κινητήρα με διπλά turbo και αποδίδει 450 άλογα σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Επίσης είναι εξοπλισμένο με κάποια εργοστασιακά εξτρά, όπως Apexi εξάτμιση και downpipe, ΗKS ρυθμιστή πίεσης βενζίνης και ανάρτηση της Nismo.

Η τιμή του είναι 39.900€ και μπορεί να ακούγεται ακριβό για αυτοκίνητο 13 χρόνων αλλά είναι πραγματικά ένα αυτοκίνητο θρύλος για την παγκόσμια αυτοκίνηση.

[Πηγή: DupontRegistry]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...