To Fast and Furious γίνεται σειρά καρτούν στο Netflix

Σχετικά άρθρα

Το Fast and Furious έρχεται στη μικρή οθόνη μιας όπως ανακοινώθηκε θα δημιουργηθεί μια σειρά καρτούν που θα προβάλλεται στο Netflix.

Για την ώρα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως θα λέγεται η σειρά, ούτε το πότε αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται, αλλά έχει κυκλοφορήσει η ιδέα του κεντρικού σεναρίου που θέλει τον έφηβο Tony Toretto να ακολουθεί τα βήματα του ξαδέλφου του, Dom, όταν ο ίδιος και οι φίλοι του προσλαμβάνονται από μια κυβερνητική υπηρεσία για να διεισδύσουν σε ένα ελίτ αγωνιστικό πρωτάθλημα που χρησιμεύει ως “βιτρίνα” για μια κακή εγκληματική οργάνωση που στρέφεται στη παγκόσμια κυριαρχία.

Την δημιουργία του καρτούν την έχει αναλάβει η DreamWorks Animation και αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο έτος.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr