26 χρόνια μετά το τελευταίο GP που συμμετείχε, αυτή η Minardi M191B, με αριθμό σασί #003 , επανήλθε στη ζωή, χάρη στο τμήμα αναπαλαίωσης της Lamborghini, το Polo Storico.

Το αυτοκίνητο φορά τον Lamborghini LE3512 V12 κινητήρα και πριν μερικές ημέρες ξαναμπήκε σε πίστα. Η συγκεκριμένη Minardi συμμετείχε στους πρώτους τέσσερις αγώνες της Formula 1 της σεζόν του 1992. Η καλύτερη θέση που τερμάτισε ήταν η 11η στο GP της Ισπανίας, με τον Christian Fittipaldi να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της.

Η Minardi M191B #003 είναι το πρώτο μονοθέσιο που αναπαλαιώθηκε από το τμήμα Polo Storico. Αφού εκτέθηκε στο μουσείο της Lamborghini στην Sant’Agata Bolognese, χρειάστηκαν 7 μήνες εργασίας για να επιστρέψει στην αρχική του απόδοση.

Τα ελαστικά, το ντεπόζιτο, η μονάδα ελέγχου κινητήρα, οι ζώνες ασφαλείας και το σύστημα πυρόσβεσης αντικαταστάθηκαν, ενώ τα άλλα εξαρτήματα αποκαταστάθηκαν προσεκτικά, ξεκινώντας από τον κινητήρα που σχεδίασε ο Mauro Forghieri. Ο 12-κύλινδρος LE3512 είναι ακόμα σε θέση να αποδώσει 700 άλογα, επιτρέποντας στους λάτρεις να ξαναζήσουν τα συναισθήματα των χρυσών χρόνων της Formula 1.