Steeda Mustang Bullitt Steve McQueen Edition με 785 άλογα

Σχετικά άρθρα

H Ford πρόσφατα παρουσίασε την Mustang Bullitt και η Steeda, ένας βελτιωτικός οίκος, θέλησε να ετοιμάσει και αυτή κάτι το τόσο διαφορετικό, παρουσιάζοντας την Mustang Bullitt Steve McQueen Edition.

Το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε σε συνεργασία της Steeda, της Galpin Auto Sports και της McQueen Racing και εξωτερικά υπάρχουν νέες γρίλιες στα πίσω παράθυρα, νέος αεροδυναμικός μπροστά προφυλακτήρας, ζάντες 20″ με Nitto NT555 G2 ελαστικά και ειδικά σήματα που φέρουν την υπογραφή του Steve McQueen. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα πατάκια, φωτιζόμενα μαρσπιέ, νέο επιλογέα ταχυτήτων και ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό.

Μηχανικά ο V8 5,0-λίτρων κινητήρας έχει δυναμώσει και αποδίδει 507 άλογα μετά την τοποθέτηση νέας εισαγωγής αέρας και νέου προγράμματος στην ECU. Για όσους τα άλογα αυτά δεν είναι αρκετά, ο οίκος μπορεί να τοποθετήσει και έναν Whipple κομπρέσορα που αυξάνει την ιπποδύναμη στα 785 άλογα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με κοντό επιλογέα ταχυτήτων, ενώ στο αυτοκίνητο συναντάμε επίσης μπάρα θόλων και μαύρο αλουμινένιο δοχείο ψυκτικού. Η ανάρτηση έχει δεχτεί και αυτή βελτιώσεις, μιας και υπάρχουν πιο σπορ ελατήρια και νέα αμορτισέρ.

Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα περιοριστεί σε 300 μονάδες ετησίως, με το κόστος των βελτιώσεων να ανέρχονται στις 20.995 δολάρια. Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αγοράς ενός Mustang Bullitt που στις ΗΠΑ ξεκινά από τις 67.590 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...