Έτοιμο το νέο bodykit της Liberty Walk για την Lamborghini Huracan

Σχετικά άρθρα

Η Liberty Walk μας δείχνει το νέο bodykit για την Lamborghini Huracan, το οποίο και θα παρουσιαστεί επίσημα στη φετινή SEMA τον Νοέμβριο. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, με την υπερβολή να είναι σε όλο της το μεγαλείο, αν και αυτό δεν είναι εμπόδιο για πολλούς.

Διαθέτει Airrex ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, με το bodykit να είναι κατασκευασμένο από carbon και να αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, μπροστά splitter, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά skirts, διάχυτη, κεντρικό πτερύγιο και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες και νέες τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, με την εταιρία να μην ανακοινώνει εάν έχει προχωρήσει και σε μηχανικές αναβαθμίσεις στον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5,2-λίτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lamborghini Revuelto σε κόντρες με μια BMW M3 Touring και ένα Audi R8 V10 1.000 ίππων

Η Lamborghini Revuelto κοντράρεται με δύο βελτιωμένα αυτοκίνητα που αποδίδουν 1.000 άλογα. Η Lamborghini Revuelto ζυγίζει 1.772 κιλά και συνδυάζει έναν 6.500 κ.εκ ατμοσφαιρικό...

Τα αξεσουάρ της Mugen για το Honda Civic Type R

Η Mugen, το βελτιωτικό παρακλάδι της Honda, κάνει διαθέσιμα τα αξεσουάρ που έχει ετοιμάσει για το Civic Type R, το οποίο γίνεται πιο αεροδυναμικό...