Τον Μάιο η παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του Toyota TJ Cruiser

Σχετικά άρθρα

Το 2017, η Toyota στο περίπτερό της στην έκθεση του Τόκιο παρουσίασε το TJ Cruiser Concept, ένα πρωτότυπο που είτε θα το αγαπήσεις, είτε θα το μισήσεις, καθώς ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του με εμφάνιση μισό SUV, μισό Van δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

Σύμφωνα με φήμες από την Ιαπωνία, η Toyota έδωσε πέρσι το καλοκαίρι το πράσινο φως και φαίνεται ότι ετοιμάζεται να περάσει το TJ Cruiser στη αγορά, με την έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου να παρουσιάζεται τον ερχόμενο Μάιο.

Το μοντέλο θα πωλείται αποκλειστικά στην Ιαπωνία, με τις πωλήσεις του να αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του 2020. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκδοση παραγωγής θα έχει ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις από το Toyota C-HR, αλλά θα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Οι πίσω συρόμενες πόρτες θα αντικατασταθούν από συμβατικές και η Toyota θα προσφέρει το μοντέλο με 2 ή 3 σειρές καθισμάτων. Θα βασίζεται στην TNGA πλατφόρμα και μηχανικά θα φορά τον 1.800αρη υβριδικό κινητήρα των Prius και Corolla Hybrid και τον 2.500άρη υβριδικό κινητήρα του RAV4, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Διαθέσιμος θα είναι και ένας 2,0-λιτρος βενζίνης, που θα μπορεί να συνδυαστεί τόσο με κίνηση σε όλους τους τροχούς, όσο και με κίνηση στον μπροστά άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ετοιμάζει το GR Starlet

Η Toyota φημολογείται πως αναπτύσσει τη νέα γενιά του Starlet, με το hatchback μοντέλο να βασίζεται στην DNGA πλατφόρμα της Daihatsu και να κυκλοφορεί...