Nissan Ariya Nismo με έως 435 άλογα

Σχετικά άρθρα

Την Nismo έκδοση του Ariya παρουσίασε σήμερα η Nissan, με το αυτοκίνητο να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη, την Nismo B6 e-4orce, να αποδίδει 326 άλογα με 560 Nm ροπής και την Nismo B9 e-4orce να παράγει 435 άλογα με 600 Nm ροπής.

Το βάρος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 2.080 κιλά στην B6 έκδοση, η οποία διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 66 kWh, ενώ η B9 ζυγίζει 2.210-2.220 κιλά και φέρει μπαταρία 91 kWh.

Υπάρχει ψεύτικο σύστημα ήχου που προσομοιάζει στους αγώνες της Formula E, με την Nismo να έχει κάνει επεμβάσεις στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που βελτιώνουν την επιτάχυνση και την απόκριση του. Αλλαγές έχουν γίνει και στο πλαίσιο, με τις ζάντες να είναι διαστάσεων 20″ και να φορούν ελαστικά 255/45.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με νέο αεροδυναμικό bodykit που μειώνει την οπισθέλκουσα ενώ παρέχει μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε υψηλότερες ταχύτητες. Στο εσωτερικό υπάρχουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των ειδικά σχεδιασμένων καθισμάτων και διακοσμήσεων Nismo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...