Συγκρίνοντας τα Golf GTI, AMG A35, Focus ST και i30 N

Σχετικά άρθρα

Τέσσερα από τα καλύτερα hot hatches της αγοράς συγκρίνονται μεταξύ τους στο ακόλουθο video. Το Volkswagen Golf GTI κρύβει κάτω από το καπό του τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 245 ίππων και 370 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το Ford Focus ST φορά έναν 2,3-λίτρων τετρακύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 280 ίππους με 420 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η AMG A35 παίρνει κίνηση από έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 306 ίππων με 400 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το Hyundai i30 N διαθέτει τον 2,0-λιτρο T-GDI turbo κινητήρα που συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και με το Performance Package αποδίδει 275 άλογα με 353 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...