Η Porsche αποκατέστησε την αγωνιστική 924 Carrera GTS του Walter Rohrl

Σχετικά άρθρα

Ο Walter Rohrl έγινε 74 ετών στις 7 Μαρτίου και η Porsche αναπαλαίωσε την αγωνιστική 924 Carrera GTS που οδηγούσε ο Rohrl στο γερμανικό πρωτάθλημα ράλι του 1981 και του την αποκάλυψε κάνοντας του έκπληξη.

Η Porsche είχε κατασκευάσει 9 τέτοιες αγωνιστικές 924 Carrera GTS, με αυτήν του Rohrl να είναι η 5η και να διαθέτει προστατευτικά πατώματος, επίστρωση υαλοβάμβακα στους άξονες και στο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και τον διανομέα καυσίμου της 928.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε χρυσαφί και μαύρο χρώμα, με τους μηχανικούς της Porsche να αντικαθιστούν το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου με νέο, ενώ ανακατασκεύασαν τις δαγκάνες των φρένων, το περίβλημα του intercooler και την KKK 26 τουρμπίνα. Το αυτοκίνητο διαθέτει τον αυθεντικό αγωνιστικό συμπλέκτη και παίρνει κίνηση από τον τετρακύλινδρο 2,0-λίτρων κινητήρα.

Με τη συγκεκριμένη 924 Carrera GTS, ο Walter Rohrl κατάφερε να πάρει 4 νίκες τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος οδηγών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...