Ομάδα εφήβων ανακαλύπτει τυχαία ένα παρατημένο ιδιωτικό μουσείο με πολλά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Μια ομάδα εφήβων, ηλικίας σχεδόν 15 χρονών, εισέβαλαν σε ένα παλιό κτίριο στο Sao Sebastiao do Cai, μια μικρή πόλη 26 χιλιάδων κατοίκων και περίπου 70 χιλιόμετρα έξω από το Πόρτο Αλέγκρε στη Βραζιλία, και ανακάλυψαν μια τεράστια συλλογή κλασικών αυτοκινήτων, με ένα παχύ στρώμα σκόνης να τα καλύπτει.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι τα αυτοκίνητα ανήκαν σε έναν συλλέκτη, που διατηρούσε ένα ιδιωτικό μουσείο για να τα φυλάει. Εκτός από τα αυτοκίνητα, βρέθηκε μια βιβλιοθήκη για τεχνικά θέματα, διάφορα μέρη κινητήρων, μια συλλογή από αντλίες καυσίμου, ακόμη και μια ανακατασκευή ενός παλιού καφεκοπτείου.

Τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στο κτίριο, χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1970, και μεταξύ άλλων βρέθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση ένα Ford Model T, ένα Citroen DS, ένα Chevrolet Corvair, ένα Chevrolet Styleline του 1952, ένα Fiat 124 Sport Coupe, ένα Simca 8, ένα Renault Dauphine, ένα Morris Oxford και ένα Hudson Hornet.

Στον δεύτερο όροφο, υπήρχαν σπάνια οχήματα σε ξύλινες παλέτες και εκεί βρέθηκαν δύο Austin A90 Atlantic (ένα coupe και ένα cabrio), ένα Chrysler Airflow, ένα Ford pickup του 1951, ένα Standard Vanguard, ένα Renault Gordini, ένα Ford Consul, ένα Ford Taunus και ένα τρίτροχο pickup Goliath.

Το ιδιωτικό μουσείο δεν άνοιξε ποτέ για το ευρύ κοινό και μέχρι τη δεκαετία του 1990 ή του 2000, το επισκέπτονταν μόνο συλλέκτες και φίλοι του ιδιοκτήτη. Με το πέρασμα των χρόνων, ο ιδιοκτήτης σφράγισε το κτίριο και μεταξύ των κληρονόμων, δύο δίδυμα αδέρφια, ο ένας ήθελε να κρατήσει τη συλλογή και ο άλλος ήθελε να πουλήσει τα πάντα. Ωστόσο, τίποτα από τα δύο δεν έγινε, και η συλλογή αφέθηκε στη τύχη της.

Έως ότου, πριν από δύο εβδομάδες οι έφηβοι μπήκαν στο κτήριο, και μοιράστηκαν την “ανακάλυψη” τους στα κοινωνικά δίκτυα. Την επόμενη μέρα, η αστυνομία ήταν ήδη στο σημείο και οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με τους γονείς των παιδιών. Οι ιδιοκτήτες μετέφεραν ήδη μερικά από τα αυτοκίνητα σε άλλη τοποθεσία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...