Θετικός στον κορωνοϊο ο Mazepin, χάνει τον τελευταίο αγώνα

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της Haas, Nikita Mazepin, θα χάσει το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, καθώς βρέθηκε θετικός στην Covid-19, μετά από δύο τεστ στις εγκαταστάσεις της Yas Marina Circuit.

Ο τρίτος οδηγός της αμερικάνικης ομάδας, Pietro Fittipaldi βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο επειδή ο Βραζιλιάνος δεν έχει λάβει μέρος σε τουλάχιστον μία περίοδο αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ως αποτέλεσμα, η Haas θα τρέξει μόνο με ένα μονοθέσιο -με αυτό του Mick Schumacher- στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με την Haas, ο Mazepin είναι καλά και ασυμπτωματικός, ενώ έχει απομονωθεί και συμμορφώνεται με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών δημόσιας υγείας, καθώς η ασφάλεια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr