Το Apple TV+ εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Lewis Hamilton, την σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο Βρετανός Matt Kay. Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα γίνει από τους Hamilton, Penni Thow, Box to Box Films και One Community, με τους Richard Plepler (πρώην CEO του HBO) και Scott Budnick (Hangover) να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Να σημειωθεί πως η Box to Box Films είναι η εταιρία παραγωγής και του Formula 1: Drive to Survive του Netflix.

1Διάβασε επίσης

Ο Lewis Hamilton σε νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται ένα “all-star καστ συνεντεύξεων με καλεσμένους” , ενώ θα έχει πρόσβαση στον Hamilton και στην ομάδα του τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.

2Στην ανακοίνωσή του, το Apple TV+ αναφέρει:

Ο Hamilton άνοιξε ένα αχαρτογράφητο μονοπάτι επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτιστικά και μεταμόρφωσε το άθλημα σε παγκόσμια κλίμακα. Προερχόμενος από μια οικογένεια εργατικής τάξης, ο Lewis πέτυχε σε ένα άθλημα όπου οι πιθανότητες ήταν στοιβαγμένες εναντίον του, αλλά το ταλέντο του έλαμψε, επιτρέποντάς του να κυριαρχήσει στο άθλημα για πάνω από μια δεκαετία.

Ο Hamilton είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος μαύρος οδηγός που αγωνίζεται στη Formula 1. Αγκάλιασε ό,τι τον έκανε διαφορετικό και η άνοδός του στην κορυφή της καριέρας του, τον έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να επηρεάζει με θετικές αλλαγές για τις μελλοντικές γενιές.