Ο David Harbour έγινε ευρέως γνωστός ως Jim Hopper στο Stranger Things και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία Gran Turismo, τη σκηνοθεσία της οποίας την υπογράφει ο Neill Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie).

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους στις 11 Αυγούστου 2023 και το σενάριο το έχει γράψει ο Jason Hall (American Sniper) και ο Zach Baylin (King Richard). Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Asad Qizilbash και Carter Swan της PlayStation Productions, μαζί με τους Doug Belgrad και Dana Brunetti.

Το σενάριο θα βασίζεται σε αληθινή ιστορία και θα ακολουθεί τη ζωή ενός έφηβου παίκτη του Gran Turismo που κέρδισε το GT Acadaemy και έγινε επαγγελματίας οδηγός αγώνων.

Συγκεκριμένα το σενάριο θα βασίζεται στη ζωή του Jann Mardenborough, ο οποίος ήταν ο τρίτος και νεότερος νικητής του διαγωνισμού GT Academy, καταφέρνοντας να νικήσει άλλους 90.000 συμμετέχοντες. Του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει επαγγελματίας οδηγός και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε μια σειρά πρωταθλημάτων και αγώνων, μεταξύ άλλων στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, όπως και στα πρωταθλήματα European F3, GP2 Series, GP3 Series, Super GT, Blancpain GT Series Endurance Cup, British GT, British F3 και Toyota Racing Series.

Ο Harbour θα παίξει έναν συνταξιούχο οδηγό αγώνων που προπονεί τον έφηβο οδηγό.