Η GMC συνεργάστηκε με την Recon και παρουσιάσανε το Hummer EV AWD Ebike. Αυτό είναι ακριβώς ότι ακούγεται, ήτοι ένα hardtail ebike εμπνευσμένο από το Hummer EV, για να προσφέρει χαρά στον αναβάτη στα περιπετειώδη μονοπάτια που μπορεί να βρεθεί.

Τα ηλεκτρικά δικίνητα ποδήλατα δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο και η Recon ανακοινώνει σε κάθε τροχό υπάρχει ένας κινητήρας της Bafang, 48 volt και 750 watt και μέγιστη ισχύ 1.200 W. Η ενέργεια αποθηκεύεται σε αποσπώμενη μπαταρία 1 kWh.

Ο αναβάτης έχει στη διάθεση του τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης. Στη λειτουργία Cruise, λειτουργεί μόνο ο πίσω τροχός, στη λειτουργία Traction, η ισχύς μεταφέρεται 100% στον εμπρός τροχό, ενώ στη λειτουργία Adrenaline η ροπή μοιράζεται και στους δύο τροχούς. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χλμ/ώρα.

Το εμπρός πιρούνι είναι ρυθμιζόμενο, ενώ υπάρχουν τετραπίστονες δαγκάνες και στους δύο τροχούς. Τα off-road ελαστικά είναι της Kenda και είναι ιδανικά για διάφορες επιφάνειες, όπως χώμα, λάσπη και άμμο.

Η τιμή του Hummer EV AWD ebike, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, ανακοινώνεται στα 3.999 δολάρια και χρειάζεται μια προκαταβολή 500 δολαρίων για να γίνει η κράτηση, με τις παραδόσεις να ξεκινούν από τον ερχόμενο μήνα.