Wolff: Ο Steiner δεν θα τολμούσε να φερθεί έτσι στον Mick Schumacher αν ήταν παρών ο πατέρας του

Σχετικά άρθρα

Τοίχο προστασίας ύψωσε ο Toto Wolff γύρω από τον Mick Schumacher, λέγοντας σε πρόσφατη συνέντευξη του πως ο ίδιος πιστεύει ότι ο επικεφαλής της Haas, Guenther Steiner “δεν θα τολμούσε να φερθεί έτσι” στον Mick Schumacher αν ήταν παρών ο θρυλικός πατέρας του.

Όπως είπε:

Μπορώ μόνο να πω ότι οι γονείς του δεν έκαναν τίποτα κακό όταν τον μεγάλωναν. Και ισχυρίζομαι ότι αν ο Michael συνόδευε τον γιο του στα δύο του χρόνια στη Haas, ο Steiner δεν θα τολμούσε να φερθεί έτσι στον Mick.

Αν κάποιος από τους οδηγούς μας κολλήσει Covid ή τραυματιστεί, ο Mick θα οδηγήσει για την Mercedes! Τελεία και παύλα.

Επιπλέον, ο Wolff επιβεβαίωσε ότι η Mercedes σχεδιάζει να δώσει στον Schumacher τη δυνατότητα να κάνει δοκιμές με ένα προηγούμενης γενιάς μονοθέσιο.

Προσπαθούμε να του ετοιμάσουμε ένα παλιό αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό.

Ο Mick Schumacher ήταν οδηγός της Haas τη διετία 2021 – 2022, αλλά ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, η απογοήτευση της ομάδας στο πρόσωπο του, τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και από πλευράς ατυχημάτων.

Μάλιστα, η τεταμένη σχέση του Schumacher με τον ομάδα καταγράφηκε και στη τελευταία σεζόν του Drive to Survive στο Netflix, με τον Steiner σε ένα επεισόδιο να τηλεφωνεί στον ιδιοκτήτη της ομάδας Gene Haas για να μιλήσουν για το μέλλον του Γερμανού οδηγού.

Τελικά η Haas δεν ανανέωσε την συνεργασία με τον Mick, με την Mercedes να τον εντάσσει στο δυναμικό της, με τον γιο του Schumacher να εκτελεί φέτος χρέη δοκιμαστή και τρίτου οδηγού στη γερμανική ομάδα, αλλά και εφεδρικού οδηγού στη McLaren.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα