RAV4 PHEV διένυσε 1.942 χλμ. χωρίς στάση, φορτίζοντας ασύρματα

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα η ισραηλινή Electreon, στη προσπάθειά της να επιδείξει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης στον δρόμο έκανε μια δοκιμασία, οδηγώντας ένα Toyota RAV4 PHEV με πλήρως ηλεκτρική ενέργεια για έως και 100 ώρες.

Το όχημα κινούνταν σε μια οβάλ διαδρομή μήκους 200 μέτρων, από την οποία το 25% διαθέτει ασύρματη τεχνολογία φόρτισης, την οποία η Electreon ονομάζει Electric Road. Οι μόνες στάσεις που έκανε το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της δοκιμής ήταν για τις αλλαγές των 55 οδηγών που πήραν μέρος στη δοκιμασία.

Στόχος της Electreon ήταν να μην αφήσει ποτέ την μπαταρία των 18 kWh του ιαπωνικού SUV να αποφορτιστεί πλήρως και μετά από 100 ώρες, 24 λεπτών και 15 δευτερολέπτων το αυτοκίνητο είχε καταφέρει να διανύσει μια απόσταση 1.942,56 χιλιομέτρων, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις της εταιρίας που ήλπιζε να διανύσει απόσταση 1.500 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...