Ένα Lucid Air πήρε φωτιά σταθμευμένο

Σχετικά άρθρα

Ένα Lucid Air Pure έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης επίδειξης της εταιρίας, ωστόσο οι αρχικές αναφορές δείχνουν ότι η φωτιά δεν σχετίζεται με την μπαταρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο, 10 Ιουνίου, στην πόλη Longwood της Φλόριντα, με εκπρόσωπο της Lucid να αναφέρει ότι η εταιρία έχει ξεκινήσει μια πλήρη τεχνική έρευνα.

Αυτή είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά τα ευρήματά μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η φωτιά δεν αφορούσε το πακέτο μπαταριών υψηλής τάσης, καθώς η φωτιά εντοπίζεται στο εμπρός αριστερά μέρος του Air. Το ευτυχές είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό και το Air ήταν το μόνο που υπέστη ζημιά.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μερικές σειρές πίσω από άλλα οχήματα κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης διαφορετικών εκδόσεων της γκάμας του Air, με έναν οδηγό να αναφέρει:

Ενώ απολάμβανα το Air Grand Touring ακριβώς πριν από τη δοκιμαστική οδήγηση, το βασικό μοντέλο που ήταν σταθμευμένο μερικές λωρίδες πιο πίσω άρχισε να καπνίζει, ενώ ήταν ακίνητο. Ο καπνός εξελίχθηκε σε φλόγες και το όχημα άρχισε να καίγεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που η φωτιά είχε προκληθεί από την μπαταρία, τα οχήματα τείνουν να καταστραφούν ολοσχερώς από τη φωτιά και απαιτούν μια πιο ενδελεχή αντίδραση από τους πυροσβέστες.

Πηγήreddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...