Perez: Δεν είναι εύκολο να τα βγάζεις πέρα με teammate τον Verstappen

Σχετικά άρθρα

Ο Sergio Perez παραδέχτηκε κατηγορηματικά πως “δεν είναι εύκολο να τα βγάζεις πέρα” όταν είσαι teammate με τον Max Verstappen στην Formula 1. O Μεξικανός που οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull από το 2021, έχει κερδίσει μόλις 5 αγώνες, την ώρα που το ίδιο διάστημα ο Verstappen έχει κερδίσει 35 σε αγώνες.

Στην αρχή της χρονιάς ο Perez πίστευε πως έχει πιθανότητες να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα, κερδίζοντας δύο από τους τέσσερις πρώτους αγώνες. Ωστόσο, μετά το Μαϊάμι, ο Perez έχασε την φόρμα του, αποτυγχάνοντας να φτάσει στο Q3 σε πέντε συνεχόμενα Grand Prix.

Όπως είπε:

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τον Max για teammate. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αφαιρέσουμε τίποτα από το ταλέντο που είναι και το πόσο σκληρά δουλεύει, πώς αποδίδει και πόσο συγκεντρωμένος είναι.

Είναι απλά ένας σπουδαίος οδηγός, είναι υπέροχο να τον έχεις teammate γιατί σε πιέζει στο μέγιστο και σου δημιουργεί μεγάλη πίεση και άγχος. Δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό. Είναι ένας τύπος που δίνει πάντα το 100% μέσα και έξω από το μονοθέσιο.

Είναι ο πιο δύσκολος teammate στο grid. Αν δεν είσαι αρκετά δυνατός ψυχικά, είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τον αντιμετωπίσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...