Δες τους Sebastian Vettel και David Coulthard να οδηγούν μονοθέσια της Red Bull στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel, τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, ενθουσίασε περισσότερους από 60.000 οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού το περασμένο Σάββατο, οδηγώντας στο Nurburgring Nordschleife ένα μονοθέσιο της F1, στο περιθώριο του Red Bull Formula Nurburgring, στο οποίο συμμετείχαν αυτοκίνητα και οδηγοί από διαφορετικές γενιές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και από μια ποικιλία σειρών αγώνων.

Δίπλα στον Vettel (Red Bull RB7) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ο Yuki Tsunoda όπου οδήγησε ένα Honda NSX GT3 Evo, οι πρώην οδηγοί της F1 David Coulthard (Red Bull RB8), Gerhard Berger, Ralf Schumacher και Jos Verstappen (Ford Supervan 4.2), ο Mathias Lauda που οδήγησε την Ferrari 312 B3-74 του πατέρα του Niki Lauda και πολλοί άλλοι.

Ο Vettel, ο οποίος κάθισε για άλλη μια φορά στο cockpit της RB7, είπε:

Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια χρονοκάψουλα – πολλές αναμνήσεις έχουν δημιουργηθεί μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό να το οδηγήσω στη μεγάλη πίστα και να το κάνω με τρόπο που να είμαι ευχαριστημένος. Κάπως όλα ταιριάζουν εδώ σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι τώρα τρέχουμε το αυτοκίνητο με καύσιμο ουδέτερο σε CO2.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι το μεγάλο μου πάθος και θέλω να κρατήσω το άθλημα ζωντανό. Τα καύσιμα μπορούν να παραχθούν συνθετικά και να χρησιμεύσουν ως υποκατάστατο καύσιμο. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πρέπει να κάνουμε κάτι. Και το σπουδαίο είναι πως δεν αισθάνεσαι καμία διαφορά στο αυτοκίνητο, είναι εξίσου διασκεδαστικό να το οδηγείς με συνθετικό καύσιμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Ο Sargeant ανανέωσε με τη Williams και για το 2024

H Williams Racing ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το συμβόλαιο του Logan Sargeant στην ομάδα της Formula 1 και για το 2024. Μετά τη rookie σεζόν του...

Τα ελαστικά για τα πρώτα 3 Grand Prix του 2024

Η Pirelli αποκάλυψε τα ελαστικά που θα έχουν διαθέσιμες οι ομάδες στα πρώτα τρία Grand Prix της επόμενης σεζόν, σε αυτά του Μπαχρέιν, της...