Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Σχετικά άρθρα

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα paddock της Formula 1, ως ειδικός σχολιαστής/αναλυτής στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL.

Ο Steiner θα εμφανιστεί ως ειδικός σχολιαστής σε επτά Grand Prix για λογαριασμό του RTL, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα στο GP του Μπαχρέιν, ενώ θα βρίσκεται και στα GP της Ουγγαρίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, του Μπακού και του Λας Βέγκας.

Η επικεφαλής προγράμματος του RTL Inga Leschek δήλωσε:

Με τον Guenther Steiner, καταφέραμε να πάρουμε έναν μακροχρόνιο μάνατζερ και άνθρωπο της Formula 1 για πολλά χρόνια, απευθείας από τα paddock μπροστά στα μικρόφωνα του RTL, ο οποίος θα εμπλουτίσει τις ζωντανές μεταδόσεις μας.

Επιπλέον, είναι ένας πραγματικός χαρακτήρας που είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε πολλούς οπαδούς της Formula 1 χάρη, μεταξύ άλλων, στην ερμηνεία του στο “Drive to Survive”.

Ο Steiner από τη μεριά του πρόσθεσε:

Η Formula 1 είναι ανταγωνισμός στο υψηλότερο επίπεδο, στην πίστα και στα paddock. Πώς πρέπει να αξιολογείται η απόδοση των οδηγών και τι σημαίνει αυτό για τους οργανισμούς πίσω από αυτούς; Ανυπομονώ να εξετάσω αυτές τις διαδικασίες με αυτήν την ισχυρή ομάδα on-air και να μοιραστώ τις αναλύσεις μου για τα αγωνιστικά γεγονότα.

Θα είμαι όπως πάντα. Θα λέω αυτό που πιστεύω, αλλά λογικά θα είμαι ουδέτερος. Αλλά θα μιλώ ξεκάθαρα. Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις πληροφορίες που λαμβάνω στους θεατές όσο καλύτερα μπορώ.

Αν και είναι ακόμα δύσκολο να πει κανείς μετά τις πρώτες δοκιμές, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η χρονιά θα είναι παρόμοια με πέρυσι. Νομίζω ότι η McLaren είναι δυνατή φέτος. Από τις μικρότερες ομάδες, η Visa Cash App RB έκανε μια καλή κίνηση. Θα είναι επίσης συναρπαστικό για τη Ferrari αν τα πάει καλά από την αρχή.

Στην ερώτηση τι αντίκτυπο πιστεύει πως θα έχει η ανακοινωθείσα μετακίνηση του Hamilton στη Ferrari είπε:

Δεν θα υπάρξει μεγάλη επίδραση. Ο Hamilton είναι επαγγελματίας, η Mercedes είναι επίσης πολύ επαγγελματική ομάδα. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Νομίζω ότι μπορεί να μην υπάρχουν προβλήματα, αλλά τουλάχιστον θα είναι ενδιαφέρον εάν ο George Russell οδηγεί καλύτερα από την αρχή του πρωταθλήματος. Λογικά, ο Lewis θέλει να αφήσει τη Mercedes “στα ψηλά” και να πάει στη Ferrari. Έτσι, αν ο George δείξει μια απόδοση που δεν περιμένουμε, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν λίγο πιο καυτά στη Mercedes.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...