Amoritz GT DR7. Supercar made in Brazil

Σχετικά άρθρα

H Amoritz έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου της supercar που ακούει στο όνομα GT DR7. Σχεδιασμένο από τον Fernando Morita, το GT DR7 μοιάζει να χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από το Mazda Furai Concept και από την Lamborghini Gallardo ενώ στο εσωτερικό, το κάθισμα του οδηγού είναι τοποθετημένο στο κέντρο όπως είναι και στην McLaren F1.

Μηχανικά θα εφοδιάζεται με τον V10 8.4 λίτρων κινητήρα της Dodge Viper απόδοσης 612 ίππων με 76 κιλά ροπής, με τις φήμες να θέλουν να έχουν τοποθετηθεί διπλά turbo ενώ ο κινητήρας μπορεί να καταναλώσει και βιοαιθανόλη εκτός από βενζίνη.

Το ντεμπούτο του να έχει ανακοινωθεί για τον Οκτώβριο, και όπως είναι φυσικό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή πώλησης του πέραν ότι η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 50 μονάδες.

[Πηγή: agenciamotor.blogspot.com | via acarplace.virgula.uol.com.br]

e GT DR7.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...