Γίνε editor στο Autoblog και ανέδειξε το ταλέντο σου

Σχετικά άρθρα

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, και ανοδικής πορείας, τo AutoΒlog.gr μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και σε θέλει ακόμη πιο κοντά του.

  • Σου αρέσει να γράφεις κείμενα που θα τα διαβάζουν καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες;
  • Θέλεις να δημιουργείς δικά σου άρθρα εκφράζοντας τις δικές σου προσωπικές απόψεις;
  • Θέλεις να γίνεις ακόμη πιο ενεργό μέλος αυτής της όμορφης παρέας;

Εάν αυθόρμητα σε όλα τα παραπάνω απάντησες ένα δυνατό “ναι” τότε δε μπορούμε παρά να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις το ταλέντο σου μέσα από της σελίδες του autoblog ως editor στην ομάδα μας.

Σίγουρα όμως θα αναρωτιέσαι για το τι ακριβώς ψάχνουμε! Σωστά; Είναι απλό! Ψάχνουμε εσένα! Ο καθένας μπορεί να ενταχθεί στη παρέα μας με μόνες “απαραίτητες” προϋποθέσεις την ευχέρεια στην χρήση του γραπτού λόγου, την ικανότητα σύνταξης ευανάγνωστων κειμένων, την επαφή με τον χώρο της αυτοκίνησης, την δυνατότητα να διαθέσει λίγες ώρες την εβδομάδα για αυτό που αγαπάει όσο και εμείς, και φυσικά, τη θέληση να βοηθήσει το AutoBlog να μεγαλώσει και να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα τους αναγνώστες του.

Εάν αναρωτιέσαι αν πληρείς τα παραπάνω, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις! Αν σε ενδιαφέρει, τότε μη χάνεις χρόνο, επικοινώνησε μαζί μας και μίλησέ μας για τα ενδιαφέροντά σου και για τα θέματα που θέλεις να γράψεις. Το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του! Το λέμε και το εννοούμε!

Proudly Powered by You!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η ιταλική αστυνομία κατάσχεσε 134 Fiat Topolino λόγω της μικροσκοπικής ιταλικής σημαίας

Νέο "επεισόδιο" προστέθηκε στην ένταση μεταξύ Stellantis και Ιταλίας, καθώς η κυβέρνηση της γείτονος χώρας κατάσχεσε 134 Fiat Topolino που εισήχθησαν από το Μαρόκο...

Ανάκληση για 597 Volvo EX30 στην Ελλάδα

Η Volvo ανακαλεί 597 EX30 με αριθμό πλαισίων 0000462 έως 0089463, έτους 2024, και ημερομηνία παραγωγής από Δεκέμβριο 2023 έως Μάρτιο 2024 στην Ελλάδα επειδή...