Η Maria de Villota έχει τις αισθήσεις της

Σχετικά άρθρα

H Marussia εξέδωσε νέο δελτίο τύπου για τη κατάσταση της υγείας της Maria de Villota η οποία παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο Addenbrooke του Cambridge. Η Villota τράκαρε χθες με ένα φορτηγό της Marussia κατά τη διάρκεια δοκιμών στο αεροδρομίου του Duxford κοντά στο Cambridge.

Οι αναφορές δηλώνουν ότι η Villota έχει χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με την κατάσταση στη να χαρακτηρίζεται σοβαρή. Η Marussia αναφέρει ότι η Villota έχει τις αισθήσεις της και ότι περιμένουν τις γνωματεύσεις των γιατρών. Ο Nick Heidfeld, έγραψε στο Twitter του ότι η Villota μίλησε με τους γονείς της.

Οι φήμες μιλούν ότι το αυτοκίνητο επιτάχυνε μόνο του και όπως βλέπεις στη φωτογραφία, έπεσε πάνω στη πόρτα ενός φορτηγού της Marussia, η οποία ήταν σηκωμένη στο ύψος του κεφαλιού του μονοθεσίου.

[Πηγή: GMM, Marussia, Twitpic]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Αποχωρεί από την Alpine o Esteban Ocon

Η Alpine F1 μόλις ανακοίνωσε ότι ο Esteban Ocon θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula...

Marko: Υπάρχουν ήδη σχέδια για αλλαγές στη διαδρομή του Μονακό

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα του περασμένου Σαββατοκύριακου στο Μονακό ήταν αυτό του πως μπορούν να βελτιωθούν οι αγώνες στο πριγκιπάτο. Τα αυτοκίνητα...