Τα ελαστικά χωρίς αέρα της Bridgestone είναι σχεδόν έτοιμα για το αυτοκίνητο σου

Σχετικά άρθρα

Bridgestone_second-generation-Air-Free-Concept_Tire_Tokyo-550x365

Οι διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων, δεν είναι μόνο μία ευκαιρία των αυτοκινητοβιομηχανιών να επιδείξουν τα καινούρια τους μοντέλα ή να παρουσιάσουν τα νέα τους concept. Είναι και μία ευκαιρία για εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αυτοκινήτου να δείξουν τα προϊόντα τους ή τις νέες τεχνολογίες τους.

Στο Tokyo Motor Show λοιπόν, η Bridgestone έφερε την δεύτερη γενιά των μη-πνευματικών ελαστικών της. Ενώ μέχρι στιγμής τα είχαμε δει μόνο σε golf carts ή οχήματα παρόμοιου μεγέθους και βάρους, τώρα, για πρώτη φορά, είδαμε την μεγαλύτερη έκδοση που έχει μεγαλύτερη διάμετρο και βελτιωμένες αντοχές τόσο στο βάρος όσο και στην ταχύτητα. Ok, δεν έχουν φτάσει στο σημείο να αντέχουν ένα SUV ή κάποιο στρατιωτικό όχημα δεκάδων τόνων αλλά είναι αναμφίβολα ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και δείχνει πως οι μηχανικοί της Bridgestone δουλεύουν πάνω στην τεχνολογία.

Δεν ξέρω σε πόσα χρόνια θα δούμε ένα μη-πνευματικό ελαστικό για αυτοκίνητο στην αγορά αλλά αν θέλετε οπωσδήποτε ένα λάστιχο τέτοιου τύπου, υπάρχουν και τα ATVs.

[Πηγή: Bridgestone]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...