Η Alpine ετοιμάζει supercar με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου

Σχετικά άρθρα

Την Παρασκευή, 10 Μαΐου η Alpine θα παρουσιάσει την πρώτη δυναμική έκδοση του Alpenglow στον 6ώρο αγώνα του Spa-Francorchamps για το πρωτάθλημα αντοχής της FIA (WEC), και το Autoblog.gr θα είναι εκεί να το δει από κοντά.

Το πρωτότυπο Alpenglow αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2022 στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και τώρα η Alpine ετοιμάζεται να αποκαλύψει μια έκδοση αυτού με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου και ολοκαίνουργια σχεδίαση.

Το Alpenglow ενσαρκώνει το μέλλον του σχεδιασμού της Alpine στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής. Είναι επίσης το εργαστήριο της μάρκας για τις μελλοντικές τεχνολογίες βιώσιμης μετακίνησης με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου που θα ενισχύσει σημαντικά την οδηγική απόλαυση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...