H Tesla μειώνει στο μισό τη μηνιαία συνδρομή των Full Self-Driving λειτουργιών

Σχετικά άρθρα

Πριν τρία χρόνια η Tesla ξεκίνησε να προσφέρει το πακέτο Full Self Driving (FSD) ως γίνει μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία, με το ύψος του μηνιαίου αντιτίμου να ήταν στα 199 δολάρια, αντί κάποιος να πληρώσει εξαρχής 12.000 δολάρια για την αγορά των εκτεταμένων συστημάτων ασφαλείας.

Σήμερα, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό ότι μειώνει τη μηνιαία συνδρομή του FSD πακέτου στα 99 δολάρια, με την ελπίδα να αυξήσει τη ζήτηση των πελατών για τις λειτουργίες υποστήριξης οδηγού. Η τιμή αγοράς των 12.000 δολαρίων δεν έχει αλλάξει.

Η συνδρομή στο FSD μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε να εγγραφεί για ένα μήνα, να το δοκιμάσει και, αν δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό, να το ακυρώσει και ίσως να εγγραφεί ξανά στο μέλλον αφού γίνουν περαιτέρω βελτιώσεις.

Να θυμίσω ότι στο FSD περιλαμβάνονται τα συστήματα:

  • Πλοήγηση με το Autopilot: Αυτόματη οδήγηση από την είσοδο σε αυτοκινητόδρομο έως την έξοδο από αυτοκινητόδρομο, συμπεριλαμβανομένης της διέλευσης από κόμβους και της προσπέρασης αυτοκινήτων που κινούνται αργά.
  • Αυτόματη αλλαγή λωρίδων: Αυτόματη αλλαγή λωρίδων κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.
  • Αυτόματη στάθμευση: Τόσο σε παράλληλους όσο και σε κάθετους χώρους.
  • Αναγνώριση και ανταπόκριση σε φανάρια και πινακίδες STOP.
  • Αυτόματη οδήγηση σε δρόμους πόλεων

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...