Video: Αυτό συμβαίνει όταν ανοίγει ο αερόσακος στα καλά καθούμενα ενώ οδηγείς

Σχετικά άρθρα

Air bag deployment

Οι κάμερες στο ταμπλό μας έχουν χαρίσει στιγμιότυπα απείρου κάλους, κυρίως προερχόμενα από την αγαπημένη Ρωσία.

Σήμερα, όμως, το παρακάτω βίντεο διαδραματίζεται στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, όπου τις τελευταίες μέρες επικρατεί και εκεί βαριά κακοκαιρία.

Όπως θα δεις, δυο παλικάρια και ενώ διάσχιζαν τη γέφυρα Throgs Neck με ένα Honda Civic του 1997 με λάστιχα χιονιού, πάτησαν κατά λάθος ένα σιδερένιο αντικείμενο που είχε φύγει από τη γέφυρα. To αποτέλεσμα ήταν να ενεργοποιηθεί ο αερόσακος του συνοδηγού (άξιο απορίας γιατί μόνο αυτός), χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο ατύχημα, καθώς το μπροστινό τμήμα έμεινα ανέπαφο, αλλά προφανώς χτυπήθηκε ο αισθητήρας του αερόσακου.

Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από το στιγμιαίο σοκ, να σπάσει το μπροστινό παρμπρίζ, με το συνολικό κόστος των ζημιών να ανέρχονται στα 3.400$, όταν το αυτοκίνητο δε κοστίζει πάνω από 2.000$.

Ευτυχώς, όπως φαίνεται και από το video και οι δυο επιβαίνοντας δεν τραυματίστηκαν καθόλου και θα έχουν να εξιστορούν το περίεργο περιστατικό τους.

http://youtu.be/prC7Tq0F5aY

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...