Hamilton: Είχα πρόβλημα στα φρένα μου

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Μετά από δύο συνεχόμενες κατατακτήριες με σοβαρά προβλήματα στο μονοθέσιό του, ο Lewis Hamilton κατάφερε να παλέψει με τον Nico Rosberg για την pole position, ωστόσο ο Βρετανός έχασε αυτή τη μάχη για κάτι περισσότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, αυτό δεν οφείλεται σε έλλειψη προσωπικής ταχύτητας, αλλά σε πρόβλημα που είχε η W05.

Αυτό αφορούσε τα φρένα, με τον 29χρονο να λέει ότι η πέδηση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη βελγική πίστα, με τον οδηγό να χρειάζεται αυτοπεποίθηση, κάτι που αυτός δεν είχε, λόγω φυσικά τού προβλήματος.

Ήμουν λίγο νευρικός, σκεπτόμενος τους μπελάδες που είχα τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα. Αλλά, είναι εξαιρετικό να βλέπεις ότι η δουλειά τής ομάδας αποδίδει. Η πίστα αυτή είναι μεγάλη πρόκληση όταν είναι βρεγμένη. Είναι μάλλον πιο διασκεδαστική όταν είναι στεγνή, όταν έχεις βρει την απόδοση, αλλά οι συνθήκες ήταν σταθερές, έτσι δεν ήταν τόσο άσχημα.

Είναι μια πίστα που θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στα φρένα, αλλά, στο Q3, είχα πρόβλημα με το εμπρός αριστερό φρένο, κάτι που τραβούσε το μονοθέσιο προς εκείνη την πλευρά. Όταν γίνεται αυτό, είναι πραγματικά δύσκολο ν’ ανακάμψεις και να φέρεις στη σωστή θερμοκρασία στο φρένο, έτσι έχανα λίγη δύναμη στα φρένα στους τελευταίους μου γύρους.

Παρ’ όλα αυτά, τα συναισθήματα του Hamilton δεν είναι αρνητικά, μιας και πολλά να μπορούν να γίνουν μέχρι τη Les Combes.

Δεν είμαι πολύ απογοητευμένος. Πέρυσι, ήμουν στην pole position και ήρθε ο Seb και με πέρασε στην ευθεία Kemmel, επομένως νομίζω ότι η δεύτερη θέση θα μπορούσε να είναι η καλύτερη θέση για να ξεκινήσεις εδώ. Μπορεί τελικά ν’ αποδειχθεί καλό.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...