Hamilton: Πάντα θα βάζω την ομάδα πάνω απ’ όλα

Σχετικά άρθρα

hami-rosb-d-3

Οι πιλότοι της Mercedes είχαν την πρώτη τους επαφή εντός πίστας, σε μια σεζόν που έχουν βρεθεί αρκετές φορές να μονομαχούν ρόδα με ρόδα. Hamilton και Rosberg έχουν εκφράσει τις -διαφορετικές- απόψεις τους για το συμβάν στο Spa, με το Lewis να πιστεύει πως η κίνηση του Nico έγινε επίτηδες, για να του καταστρέψει τον αγώνα. Βέβαια, αν η ομάδα δεν αποκαλύψει κάτι τέτοιο από τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ τους ή ο Βρετανός καταφέρει να μπει στο μυαλό του teammate του (δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν δει το Minority Report), το συμβάν θα παραμείνει αγωνιστικό και χωρίς κάποια ποινή.

Πλέον, ο Hamilton θέλει να χρησιμοποιήσει τη δυναμική του μονοθεσίου, τη διάθεση των μηχανικών και την ενέργεια των οπαδών του, για να κλείσει τη μεγάλη διαφορά των 29 βαθμών. Γνωρίζει πως πρέπει να πιέσει, αλλά τονίζει παράλληλα πως θα βάλει την ομάδα πάνω απ’ όλα, κάτι που βέβαια δεν έκανε στην Ουγγαρία, αφήνοντας τον teammate του να περάσει για να διεκδικήσει τη νίκη για λογαριασμό της Mercedes.

Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πάρω πίσω αυτούς τους 30 βαθμούς, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων πίσω μου. Τα καημένα τα παιδιά στη δική μου πλευρά του γκαράζ, είχαν πάρα πολλούς κακούς αγώνες, αλλά ξέρω ότι με την υποστήριξή τους, καθώς και των οπαδών, έχουμε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και μια μεγάλη ομάδα, και θα πρέπει να τερματίζουμε ένα-δύο.

Ελπίζω πραγματικά ότι θα μπορέσω να πάρω κάποια καλά αποτελέσματα και να κάνω βήματα προς τα εμπρός. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα βάζω πάντα την ομάδα πάνω απ’ όλα και δεν θα πάρω τίποτα στα δικά μου χέρια.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να πιέσω. Έχω πολύ δρόμο για να καλύψω. Αυτό που ήταν η εξαιρετικό το Σαββατοκύριακο, ήταν η υποστήριξη που είχα από τους οπαδούς και η υποστήριξη που είχα στην παρέλαση (των οδηγών). Υπήρχαν τόσες πολλές Βρετανικές σημαίες (στο Spa), καπελάκια και μπλούζες της ομάδας και είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν πήρα ένα καλό αποτέλεσμα για αυτούς.

Στην πλειοψηφία του, ο Βρετανικός τύπος στηρίζει τις δηλώσεις του Hamilton για εσκεμμένο χτύπημα από πλευράς Rosberg και ο Βρετανός θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό για να πάρει τον κόσμο με το μέρος του και να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή του Rosberg στη μάχη για τον τίτλο. Εξάλλου, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ποιος θα έχει καθαρό μυαλό μέχρι τέλους, για να μείνει μακρυά από τα λάθη που δημιουργεί η τεράστια αυτή πίεση.

[Photo Copyrights: Daimler/Hoch Zwei]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...