Οι προηγμένες lead-carbon μπαταρίες, ίσως ανοίξουν τον δρόμο για super-υβριδικά 48 Volts

Σχετικά άρθρα

advanced-lead-carbon-batteries-to-spawn-a-new-generation-of-48v-super-hybrid-vehicles-89036_1

Τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα, αναπόφευκτα περιμένουν νέες τεχνολογίες στον τομέα των μπαταριών για να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα και αυτό το μεγάλο βήμα, ίσως είναι οι lead-carbon μπαταρίες και τα 48-volt συστήματα.

Το European Advanced Lead Acid Battery Consortium, διοργανώνει το 2ο International Conference on Advanced Automotive 48V Power Supply Systems από τις 18 Νοεμβρίου, μέχρι και τις 20. Το EALABC θα ενημερώσει τους κατασκευαστές στα οικονομικά οφέλη των προηγμένων lead-carbon μπαταριών και των 48-βολτων συστημάτων.

Το χαμηλό επιπλέον κόστος παρουσίασης 48-βολτων υβριδικών powertrains, είναι ελκυστικό στους κατασκευαστές γιατί θα τους βοηθήσει στο να εναρμονιστούν με τους αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών CO2 που θα ισχύουν από το 2020 και τους ακόμα αυστηρότερους που θα ακολουθήσουν το 2025.

Δήλωσε ο Allan Cooper του Advanced Lead-Acid Battery Consortium. Και συμπλήρωσε:

Σημαντικές μειώσεις στις εκπομπές και στην κατανάλωση, μπορούν να επιτευχθούν με τις προηγμένες lead-carbon μπαταρίες που χρησιμοποιούν πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά. Αυτή η ηλεκτροχημική καινοτομία, αποτελεί την πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση για υβριδικά 48V.

Η δυσκολία βέβαια, έγκειται στο να πεισθούν οι κατασκευαστές να χρησιμοποιήσουν και να εξελίξουν περαιτέρω την όποια τεχνολογία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...