Spy Photos: Η νέα Jaguar XF στη Γαλλία

Σχετικά άρθρα

Jaguar XF 2016 Spy Photos (4)

Μετά τον Αρκτικό κύκλο, η Jaguar επέλεξε τη Γαλλία για να γράψει χιλιόμετρα δοκιμών με τη νέα XF. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο, διαθέτει LED προβολείς, ενσωματωμένη αεροτομή και στο εσωτερικό συναντάμε μεγάλο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, μεταλλικά διακοσμητικά και περιστροφικό επιλογέα ταχυτήτων.

Jaguar XF 2016 Spy Photos (3)

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα iQ[Al] που χρησιμοποιεί και η XE, κάνοντας το να ζυγίζει 100 κιλά λιγότερο από τη τωρινή γενιά. Θα προσφέρεται και σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο για τους Κινέζους πελάτες της.

Jaguar XF 2016 Spy Photos (1)

Ο σχεδιασμός της θα έχει σαφείς επιρροές από την XE, Θα προσφέρεται ως πισωκίνητη ή ως τετρακίνητη και θα κινείται από ευρεία γκάμα κινητήρων που σίγουρα θα περιλαμβάνει τους νέους Ingenium της JLR από 2,0 έως 5,0-λίτρων. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο.

Jaguar XF 2016 Spy Photos (2)

Πηγήautoplus

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...