Διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας του νέου Honda Civic

Σχετικά άρθρα

Honda Civic 2016 patent drawings (2)

H Honda έχει καταθέσει στο γραφείο ευρεσιτεχνιών φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας από την επόμενη γενιά του Civic. Το πρωτότυπο του νέου Civic το είδαμε στις αρχές του μήνα στην έκθεση της Νέας Υόρκης με την έκδοση παραγωγής να αποκτά, όπως ήταν φυσικό, πιο ήπια σχεδίαση.

Honda Civic 2016 patent drawings (1)

Το νέο Civic που θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο και μεγαλύτερο πλάτος, θα είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α σε Sedan, Coupe, Si και πεντάθυρο hatchback, του οποίου η κατασκευή θα γίνεται στην Αγγλία. Η 10η γενιά του Civic θα είναι διαθέσιμη και σε Type R έκδοση στις Η.Π.Α ενώ θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Honda στις Η.Π.Α που θα εξοπλίζεται με τους turbo Earth Dreams VTEC κινητήρες της. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο 1.500αρης VTEC turbo με άμεσο ψεκασμό που θα συνδυάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο αλλά και με ένα CVT.

Honda Civic 2016 patent drawings (5) Honda Civic 2016 patent drawings (6)

Honda Civic 2016 patent drawings (4) Honda Civic 2016 patent drawings (3)

Θα εξοπλίζεται με αρκετά συστήματα ασφαλείας (Lane Departure Warning, Forward Collision Warning, Multi-Angle Rearview Camera, Adaptive Cruise Control, Honda LaneWatch). To Civic Sedan θα κατασκευάζεται στα εργοστάσια της Honda στο Greensburg της Ιντιάνα και Alliston του Οντάριο, με τα Civic Coupe και Si να κατασκευάζονται μόνο στο εργοστάσιο του Alliston.

ΠηγήGizmag

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...