Η Mugen βελτιώνει το Honda Civic Type R

Σχετικά άρθρα

Η Mugen, τo βελτιωτικό παρακλάδι της Honda παρουσιάζει δύο bodykit που έχει ετοιμάσει για το Civic Type R που κάνουν ακόμη πιο αεροδυναμικό και επιθετικό το ιαπωνικό hothatch.

Τα ονομάζει Group A και Group B, με το πρώτο (κόκκινο) να διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέο καπό με εισαγωγή αέρα, αεροτομή και πλαϊνά μαρσπιέ. Το Group B (ασημί), είναι πιο επιθετικό με όλα τα μέρη να είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Η Mugen έχει αναπτύξει τα bodykit με χρήση CFD (Υπολογιστικής Ρευστοδυναμικής) και προσφέρει επίσης χαμηλότερη ανάρτηση, σφυρήλατες ζάντες 19″ της BBS, με το Group A να έχει εξάτμιση με σωληνώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα και νέα τακάκια φρένων, την ώρα που το Group B έχει εξάτμιση με σωληνώσεις τιτανίου και μεγαλύτερους δίσκους και δαγκάνες.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι, bucket καθίσματα, νέος επιλογέας ταχυτήτων και carbon διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...