Honda Civic RS

Σχετικά άρθρα

Το Honda Civic αποκτά μια νέα σπορ έκδοση, την RS, που θα τοποθετηθεί κάτω από την Type R. Το Honda Civic RS παρουσιάστηκε σε μορφή “πρωτότυπου” μέσα στην εβδομάδα στο περιθώριο του Tokyo Auto Salon και διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με την έκδοση παραγωγής να μην διαφέρει από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Έχει νέους προφυλακτήρες με πιο σπορ σχεδίαση και κόκκινα RS σήματα, με το μοντέλο να γίνεται διαθέσιμο στην ιαπωνική αγορά από το φθινόπωρο του 2024.

Η Honda δεν αποκάλυψε τον κινητήρα που κρύβεται κάτω από το καπό, αλλά τονίζει πως έχει προχωρήσει σε μια σειρά βελτιώσεων που στοχεύουν “στη χαρά της οδήγησης”, χωρίς να γίνεται ωστόσο πιο συγκεκριμένη.

Η λογική λέει πως το Civic RS θα φορά τον 1.500αρη VTEC turbo κινητήρα απόδοσης 202 ίππων και θα διαθέτει σκληρότερη ανάρτηση, μπλοκέ διαφορικό και παχύτερες αντιστρεπτικές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...