Ο Floyd Mayweather αγόρασε δυο Koenigsegg CCXR, η μία είναι η σπανιότατη Trevita

Σχετικά άρθρα

floyd-mayweather-is-buying-two-koenigsegg-ccxr-one-is-the-trevita_1

Έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι ο διάσημος μποξέρ Floyd Mayweather βλέπει τα αυτοκίνητα αποκλειστικά σαν επένδυση και κοινωνικό status παρά επειδή πραγματικά τα αγαπάει. Στις αρχές του μήνα έμαθες ότι πουλάει την Ferrari Enzo, που είχε για μόλις έξι μήνες και φαίνεται να θέλει να προσθέσει στη γκαράζ του δύο από τα πιο ακριβά και σπάνια υπεραυτοκίνητα.

floyd-mayweather-is-buying-two-koenigsegg-ccxr-one-is-the-trevita_2

Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων απ’όπου ο Mayweather έχει αγοράσει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα (δες εδώ την πλούσια συλλογή του) έχει πλέον διαθέσιμα μια Koenigsegg CCXR και CCXR Trevita. Το πρώτο αποδίδει 1.064 άλογα από τον twin-turbo 4,7-λίτρων V8 κινητήρα, όταν αυτός καταναλώνει αιθανόλη E100, ενώ η σπανιότατη Trevita (μόλις τρεις κατασκευάστηκαν) φορά έναν V8 4.8 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 1018 ίππους και 1060 Nm ροπής, πράγμα που του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2.9 δευτερόλεπτα, και χωρίς την αεροτομή, μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 400 χλμ/ώρα! Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις την τιμή και των δύο, να πω ότι αγγίζουν τα 4,8 εκατ. δολάρια!

ΠηγήTMZ Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...