10 αυτοκίνητα που -ευτυχώς- δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Οι περισσότερες εταιρείες αυτοκινήτου είναι γνωστές για τα πιο όμορφα, τα πιο γρήγορα, τα πιο τεχνολογικά και τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα που βγάζουν στην παραγωγή. Αυτό δε συμβαίνει, όμως, πάντα και στις καλύτερες οικογένειες, έτσι τα μάτια μας έχουν δει αρκετά αυτοκίνητα που τα έκαναν να πονούν!

Οι εταιρείες, βλέποντας τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάποιο ομολογουμένως αυτοκίνητο που θα ήταν καλύτερο να μην είχε υπάρξει ποτέ, ακυρώνουν την παγκόσμια διάθεση του μοντέλου -ή δεν την ξεκινούν ποτέ- ενώ μπορεί να σταματήσουν και την παραγωγή του. Πάμε να δούμε τώρα, 10 αυτοκίνητα που δεν πάτησαν ποτέ στη χώρα μας… ευτυχώς!

WiLL Vi

WiLL Vi

Οι petrolheads έχουν στην… μπούκα το Toyota Prius, αλλά νομίζω πως το διάσημο υβριδικό είναι πολύ όμορφο στο δημιούργημα της ιαπωνικής εταιρείας που βλέπεις παραπάνω. Το όνομά του; WiLL Vi.

Aztek

Pontiac Aztek

Ναι, αυτό θα πρέπει να θεωρείται ένα από τα ασχημότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Το Aztek είναι δημιούργημα της Pontiac και σίγουρα τρομάζει όσους το βλέπουν· όχι επειδή είναι άγριο, αλλά επειδή είναι… έκτρωμα!

Debonair

Mitsubishi Debonair

Βλέπεις τα «AMG» στην πινακίδα και αναρωτιέσαι αν όντως είναι αλήθεια. Ναι, το Mitsubishi Debonair είχε έκδοση AMG, αλλά τι να το κάνεις όταν το βλέπεις και δε βρίσκεις λόγους για να μπεις μέσα;

Troll

Troll

«Coupe από τη Νορβηγία; Γιατί όχι»; Όταν μιλάμε για το Troll, τότε το όχι βγαίνει μόνο του από μέσα σου…

Skylark

Buick Skylark

Οι Αμερικανοί της Buick, δοκίμασαν να κάνουν κάτι το διαφορετικό στο Skylark. Τι κατάφεραν; Να δημιουργήσουν ένα πραγματικά άσχημο αυτοκίνητο.

Laser

Ford Laser

Το όνομά του ακούγεται σίγουρα υποσχόμενο, αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν οι μηχανικοί της Ford, αλλά το Laser δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και αυτό δε μας στεναχωρεί καθόλου.

A8-16

Anadol A8-16

Δημιούργημα της Τουρκία, το Anadol A8-16 μιλάει από μόνο του. Πρέπει να γράψω κάτι;…

Murano

Nissan Murano CrossCabriolet

Γιατί, γιατί, γιατί; Γιατί πρέπει να… ανοίξεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Αρκεί να διαβάσεις το όνομά του Murano CrossCabriolet. Το καλό είναι ότι η Nissan το κράτησε μόνο στις ΗΠΑ και ευτυχώς καταργήθηκε και εκεί λόγω των χαμηλών πωλήσεων.

EXP

Ford EXP

Σίγουρα, το Ford EXP δεν είναι τόσο άσχημο, αλλά, όταν μας παρουσιάζουν ένα sport αυτοκίνητο με 70 άλογα, ε δε θέλεις και πολύ για να… ρίξεις άκυρο!

Magic Iris

Tata-Magic-Iris

Ακόμα ένα δημιούργημα της Tata. Τι ακριβώς είναι το Magic Iris; Ένα βαν πόλης; Ποτέ δεν το κατάλαβα, αλλά σημασία έχει το ότι δεν ήρθε στην Ελλάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr