Νέο Buick Enclave

Σχετικά άρθρα

Τη νέα γενιά του Enclave παρουσίασε η Buick, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι. Το νέο Enclave υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας και προσφέρεται με τον νέο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που αποδίδει 328 ίππους με 442 Nm ροπής και που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Η κίνηση στέλνεται στους μπροστά τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Έχει μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης έως 2.268 κιλά.

Έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις από τη προηγούμενη γενιά και στο εσωτερικό του συναντάμε μια οθόνη 30″ που περιλαμβάνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που βασίζεται στο Android Automotive της Google. Υποστηρίζει ασύρματα Android Auto και Apple CarPlay, με το νέο Enclave να είναι το πρώτο μοντέλο της Buick που διαθέτει το Super Cruise.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το ανανεωμένο Buick Envision έχει οθόνη 30″

Η Buick κυκλοφόρησε το ανανεωμένο Envision, με το μοντέλο να φέρει νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες 18" έως 20", νέα φωτιστικά σώματα, νέους προβολείς ομίχλης...

Η Buick teasάρει το νέο Enclave

Η Buick ξεκίνησε το teasing της νέας γενιάς του Enclave, με το επταθέσιο SUV να παρουσιάζεται κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Το αυτοκίνητο υιοθετεί...